Over ons

Software ontwikkelen is onze passie. We doen dit al meer dan 20 jaar voor de GolfSport. We ontwikkelden IntoGolf, Proware Golf, iGolfinstructor en Ikgagolfen.nl. Honderden gebruikers werken hier dagelijks mee. Plus uiteraard de duizenden golfers die via deze applicaties onder meer starttijden reserveren, zich inschrijven voor wedstrijden en gegevens van mede clubleden raadplegen. Ons kapitaal zit in de kennis die wij als onderneming van de GolfSport hebben gecombineerd met de skills die nodig zijn om dit in software te vertalen.

In onze visie voor de GolfSport staat hospitality centraal. Voor de één is de golfbaan een tweede thuis voor de ander is het een dagje weg van huis. Op de golfbaan vind een keur aan activiteiten plaats. Steeds vaker zien we dat deze activiteiten niet enkel golf gebonden zijn.

Het coördineren, plannen, organiseren en exploiteren van deze activiteiten en voeren van de bijbehorende administratie is ons domein. Met IntoGolf beschikt u over één product waarin u alle activiteiten beheert.

Nieuwsgierig, we gaan graag met u in gesprek.