What’s in the bag

In de IntoGolf visie voor de GolfSport staat hospitality centraal. Voor de één is de golfbaan een tweede thuis voor de ander is het een dagje weg van huis. Op de golfbaan vind een keur aan activiteiten plaats. Steeds vaker zien we dat deze activiteiten niet enkel golf gebonden zijn. Het coördineren, plannen, organiseren en exploiteren van deze activiteiten en voeren van de bijbehorende administratie is ons domein. Met IntoGolf beschikt u over één product waarin u alle activiteiten beheert.

TeeSheet Management

De tijd van bellen, boeken en altijd kunnen spelen voor dezelfde prijs is zo goed als voorbij. De drukte op de golfbanen vraagt om een optimaal gebruik van de beschikbare starttijden. Een goede teesheetplanning zorgt niet alleen voor een evenwichtigere baanbezetting en een goed gebruik van de beschikbare capaciteit, het levert nieuwe inzichten op. Inzichten over speel frequentie, piektijden en daluren en staat vrijwel zeker garant voor omzetgroei en een tevreden klant.

Wedstrijden & Evenementen

Er komt veel kijken bij de organisatie van golfevenementen en wedstrijden. Plannen, organiseren, vastleggen en het verdelen van taken zijn de pijlers voor een geslaagde golfdag. Maar het zijn uiteindelijk de mensen die het echte succes bepalen. Onze software en functionaliteiten zijn zó ontworpen dat alles uit het evenement gehaald kan worden. Terwijl de organisatie haar aandacht vooral op de deelnemers kan richten.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt. De basis voor een geslaagd evenement op uw golfbaan is gelegd!

Academy

Als de golfschool goed draait, is de kans groot dat golfers blijven golfen. Of het nu nieuwe golfers betreft, golfers die zo nu en dan de baan bezoeken of de fanatiekere speler. Van een goed georganiseerde en goed functionerende golfschool profiteert de gehele organisatie.

Intogolf heeft de kennis en de tools om dit hele proces perfect in te richten. Met maximale ondersteuning voor zowel de teaching professional als de leerling.